• "JEG HAR EN DRØM" - MARTIN LUTHER KING.

"JEG HAR EN DRØM" - MARTIN LUTHER KING.

www.regalia.no- møbler av gamle tre

I begynnelsen var det ... en drøm. Drøm om et hus på åsen, omgitt av skog med utsikt på tåkete enga. Drøm om et hus med en veranda av gammelt tre med røde murvegger og tak dekket av hundreårige gamle fliser. Drøm om et hus med sjel.

Og dette huset ble bygget. Som følge av erfaringen fra dette huset valgte vi å etablere vårt selskap - Regalia. Selskapet hvor vi produserer møbler og gulv av gamel tre, samt gulv og veggfliser av gamle murstein med unik design for ditt hjem .

Porduksjonsmaterialer som vi benytter oss av kommer fra gamle pionerhytter, som dateres til 1890 - 1910. Treet blir valgt med stor nøyaktighet for å gi best kvalitet. Historier som skjuler seg bak produktene bidrar til å skape hjemlig atmosfære som hypnotiserer og gir original aura. Produktene er laget av materialer som ble formet naturlig gjennom tiden noe som gjør de veldig unike. Ingen produkter er like.www.regalia.no- møbler av gamle tre

 


Vi prøver ....


Vi prøver alltid å tilfredstille kundens ønsker og dermed strever alltid om å levere produkter av høyest kvalitet.  Derav ideen til navnet, fordi regalia er ingenting som kongelige insignier, som skal symbolisere overlegenhet av kvalitet og tradisjon i masseproduserte søppel og universell middelmådighet. Faktisk, verksted (ordet kommer fra latin og betyr "håndverket") er en liten produksjonsanlegg, der dannelsen av sluttproduktet er basert på en arbeidsdeling, og enkelte trinn er tildelt en bestemt, spesialisert håndverker. Dette er også i vårt tilfelle. Nesten alt vi gjør - fra design, gjennom oppkjøpet av materialet, klargjøre den for produksjon, etter henrettelsen av sluttproduktet i form av ulike typer møbler og trim.

Bruk av maskiner skader materialer og gjør de ubrukelig. Som følge av fokuserer vi på manuell rivning, for å beholde høykvalitetsmaterialer. Bare vi gjenvinner materialer fra rivningsobjekter, det vil si objekter som ikke fjernes på grunn av tekniske elementer eller for at motorveier skal bygges ut. Selv om bygninger består av høykvalitet bygningsmaterialer er det veldig få som fokuserer på det. Dette mener vi er uetisk. Gjenbruk av gamle materialer må prioriteres i høyre grad

Ved hjelp av gamle materialer kan vi tilby kunden et unikt produkt samt ta være på vårt miljø. Dagens møbelproduksjon bygger på store mengder avskoging for å få et ungt trevirke til produksjon hvor ikke ofte kvaliteten når kundens forventinger, mens gammelt tre brukes som drivstoff. Ifølge Global Trees kampansje i Storbritannia (vi har dessverre ikke data fra den polske avdelingen, men vi frykter at verdiene er enda verre) mindre enn 10% av tre avfall resirkuleres, minst 3 000 TONN trevirke (hver arbeidsdag) er ødelagt eller brent. Mesteparten av dette treet ville vært egnet for gjenbruk og det er dette vi fokuserer mest på. 

Mange såkalte. "Eksperter" trolig fortelle deg at ingenting av det gamle materialet kan ikke gjenbrukes. Det stemmer ikke. Gamle murstein, fliser og treet er et ideelt materiale. Vi trenger bare å vite hvordan du skal bruke det. Sluttresultatet overgår de fleste forventninger, slik at flere og flere mennesker velger en slik løsning. Ofte ved hjelp av våre råd og teknisk assistanse. 


Garanterer:

jeden  Originale materialer - vi bruker bare gammelt treverk. Ofte bruker produsentene ung treet og omdanner det til gammelt,det er i strid med vår målsetting om bruke resirkulerte materialer. Derfor er det kun gammelt treverk som brukes. Hvis vi ikke kan matche de gamle tilbehør, gjør vi det på egenhånd (med unntak av moderne interne hengsler og guider), eller fra resirkulerte materialer.

dwa Lengre livsløp- I produksjonen bruker vi bare resirkulert metall. Antikk, ikke nytt stål. Årsaken er veldig enkel, gammelt metall er uten tvil penere og mer sterkere. 

trzy unike produkter-Produkter som bygger historier og er historie selv