Produkter

Gjenvunnet metall

Håndtak for møbler av metall utvinnes - 1
Håndtak for møbler av metall utvinnes - 2Håndtak for møbler av metall utvinnes - 2Håndtak for møbler av metall utvinnes - 3Håndtak for møbler av metall utvinnes - 3Håndtak for møbler av metall utvinnes - 4Håndtak for møbler av metall utvinnes - 4Håndtak for møbler av metall utvinnes - 5Håndtak for møbler av metall utvinnes - 5

Håndtak for resirkulert metallmøbler

 

Våre håndtak er virkelig håndlaget for hånd. Vi brukte ordet egentlig fordi det irriterer oss når bildene av håndtakene som er laget i fabrikken er signert med håndlagde (som dagens "håndstøpte" murstein), hvis "handiness" er at det er flere hundre mugg på fabrikken, og derfor er flisene som er fjernet fra dem, forskjellige. ).

Synlige håndtak brukes kun til beautification av våre møbler.Vi selger ikke oss selv, fordi vi ikke engang kan gjøre så mye for å selge dem. Manuell arbeid er tidkrevende.

Vi bruker bare resirkulert metall. Håndtakene som vises i bildene er beskyttet med en fargeløs substans. Deres farge (mørk grafitt) er resultatet av sin alder, ikke maleri. Pitting synlig på dem er effekten av tidenes gang, ikke bruken av kjemikalier for å aldre metallet.

Vi vet at svært få vil kunne forfalske oss, fordi du må være lidenskapelig for å være så omhyggelig i arbeidet ditt. Ideen er ideen - vi bruker bare resirkulerte materialer.

Dimensjoner: passer størrelsen på møbel

 

Forespørsel

Link til produktinformasjon

Dimensjoner: passer størrelsen på møbel


Nødvendige dimensjoner